lunes, 11 de abril de 2011

CONFERÈNCIES I TEATRE D'ENRIC VALOR

Aquest cap de setmana he tingut la sort de poder assistir a les conferències i teatre per commemorar el centenari del naixement d'Enric Valor, que s'han realitzat a Castalla, el seu poble natal.
Dissabte es van realitzar a l'IES de Castalla diferents conferències per tractar l'Enric Valor rondallaire.  Els ponents ens van presentar diferents aspectes  de les rondalles, com són les descripcions dels paisatges ,  l'estructura i llenguatge, o la psicologia social dels personatges.
Ahir diumenge vaig poder gaudir amb la representació de la rondalla Comencilda, Secundina i Acabilda, representada per Testa Teatre.
Des d'ací animo a la gent a que participe dels diferents actes que s'han preparat per conéixer de més a prop  i valorar del gran llegat que ens deixà Enric Valor en la nostra llengua.



2 comentarios:

  1. Sembla molt enriquidora aquestes jornades em pots informar de si en faran més o si es traslladaran a altres poblacions. Nosaltres el diumenge van celebrar la trobada d'escoles en valencia que estava dedicada a aquest gran rondallaire!!

    ResponderEliminar
  2. Hola Eva:
    el següent cap de setmana a Castalla fan una ruta literària i també hi ha conferències, entre altres activitats. Et passo el link del programa.
    http://issuu.com/castallaaldia/docs/100valor_programa

    Vanesa

    ResponderEliminar

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...