lunes, 7 de marzo de 2011

I QUEIXALETS TAMBÉ!



I queixalets també! Així es diu la Rondalla que vam treballar la setmana passada a classe. Però aquesta vegada va passar una cosa estranya. Resulta que la nostra mestra havia escrit la rondalla en l'ordinador i a l'hora d'imprimir-la s'havia barrejat tota. Estava dividida en deu trossos, i clar, ens va tocar ordenar-la. Vam repartir els fulls per parelles i vam anar llegint la nostra part en veu alta, fins que vam aconseguir, entre tots, ordenar-la. Després la vam llegir tota seguida i ens vam gravar en vídeo.

Si voleu escoltar la rondalla I queixalets també!, mireu el següent vídeo.



6 comentarios:

  1. Sóc Vicent Camps, actor/recitador, entre d'altres coses, estic recitant les rondalles d'Enric Valor, per a joves de secundària i batxillerat, en una exposició que ha fet l'Acadèmia Valencina de la Llengua, sobre l'escriptor de Castalla. Volia que sabereu que una de les rondalles que més treballe és !I queixalets també! i m'ha encantat veure aquest video, el vostre treball i el de la vostra mestra. !Si us haguera vist el mestre Valor, que s'emocionava en escoltar llegir a un xiquet en valencià, de segur que li haguera agradat escoltar-vos. Enhorabona, a vosaltres i a la vostra mestra.

    vicent camps

    ResponderEliminar
  2. Vicent, moltíssimes gràcies pel teu comentari, demà el llegirem a classe.
    Enric Valor va ser i és, un gran mestre de la nostra llengua, amb tot el llegat que ens ha deixat, tant narratiu com lingüístic. És per això, que la seva obra ha de ser coneguda, respectada i valorada pels nostres alumnes, i per tota la gent que parla la nostra llengua.

    Una abraçada,
    Vanesa

    ResponderEliminar
  3. Qu bonic ha quedat.


    LORENA

    ResponderEliminar
  4. QUE VE AMB LLEGIT



    NAHIKA

    ResponderEliminar
  5. M'ha encantat la rondalla i queixalets tambe.

    ResponderEliminar
  6. a mi no me ha gustado mucho la verdad

    ResponderEliminar

KIT DE ROBÒTICA HISPAROB

A finals de desembre ens va arribar un kit de robòtica d'Hisparob, amb el qual hem estat treballant durant unes setmanes. Hem aprés com ...