viernes, 5 de noviembre de 2010

LA CRIDA DE LA RABOSA

Amb motiu de desé aniversari de la mort d'Enric Valor i el proper centenari pel seu naixement, a classe de valencià estem treballant les seves conegudes Rondalles, on conta històries de la nostra comunitat. Vam anar  a la biblioteca i cadascun de nosaltres vam agafar una rondalla per tal de llegir-la i posteriorment, treballar-la a l'aula. Avui hem llegit "La crida de la rabosa" i em fet un resum.

LA CRIDA DE LA RABOSA
Un dia d'hivern, un gat va veure una rabosa que se'l volia menjar i el gat va començar a córrer cap a un ametler i es va pujar a la rama més alta. La rabosa li va dir que hi havia una nova llei perquè baixara. Però el gat era molt llest i li va dir a la rabosa, que prompte vindria el seu cosí gos i la rabosa s'ho va creure, va fugir desesperada i el gat va baixar de l'arbre, tot tranquil.
(Silvia Albert)

En un blosc hi havia un gat molt llest al qual una rabosa que se'l volia menjar i per això va pujar a un ametler. La rabosa li va dir que baixara que no se'l volia menjar i el gat com era molt llest li va dir que prompte arribaria el seu cosí el gos, i la rabosa se'n va anar corrent cap a sa casa i ja no es va arrimar mai més al gat.
(Paula Mestre)

Ací vos deixo la fitxa que hem treballat a classe

1 comentario:

EL VERB: VISUAL THINKING

Després de treballar els verbs hem creat Visuals Thinkings amb els conceptes més importants.