martes, 12 de octubre de 2010

RÈCORD GUINNESS EN L'EXPOSICIÓ DE PLAYMOBILS A BARBASTRO

Ahir vaig tenir la sort de visitar l'exposició de Playmobils a Barbastro (Huesca), ha qual ha batut el Record Guinness amb més de 68.800 figuretes "humanes", a les que cal sumar la resta de figuretes i accesoris.
Amb els coneguts "Clics" es pot estudiar la història de la Humanitat, passant per Grècia, Roma, guerres, batalles, la conquesta de l'espai, la vida al circ, al zoo, a la granja, a l'aeroport,... i inclús un partit de futbol en un gran camp. Tot açò i molt més es pot visitar a Barbastro fins el dia 20 d'octubre.
I com aquest blog és de llengua, com podem traure-li als Playmòbils una utilitat? Doncs molt fàcil, agafem una de les èpoques respresentades, per exemple Roma i els nostres alumnes hauran d'investigar i escriure sobre com era la vida en l'antiga Roma, a què es dedicaven els seus habitants, en què s'entretenien... O altra opció escriure sobre la vida al circ, a la granja...


4 comentarios:

  1. Hola , Vanesa que guai! La meua neboda tambe va estar dissabte i conta meravelles.
    besets.
    Cris

    ResponderEliminar
  2. Excelente el espacio, excelentes las pautas de reflexión que aquí se dan. Exquisita resulta la visita a tu blog...enhorabuena por la labor. Te seguimos gustosos.

    Comunidad Valores de Futuro.

    www.valoresdefuturo.com
    www.facebook.com/pages/Valores-de-futuro/114647975227874

    ResponderEliminar
  3. Excelente el espacio, excelentes las pautas de reflexión que aquí se dan- Exquisita resulta la vista...enhorabuena por la labor. Te seguimos gustosos.

    Comunidad Valores de Futuro.

    www.valoresdefuturo.com
    www.facebook.com/pages/Valores-de-futuro/114647975227874

    ResponderEliminar
  4. Cris, la veritat és que l'exposició val la pena visitar-la, és genial.

    Comunidad de Valores, gracias por vuestro comentario. Me alegro que mi blog os haya gustado, pero la labor principal la realizan mis alumnos.

    ResponderEliminar

INVENTEM CÒMICS A PARTIR DE SITUACIONS

En classe hem creat còmics a partir d'una llista de temes que se'ns va proposar. Ací deixem alguns i també les situacions presentades.