martes, 12 de octubre de 2010

RÈCORD GUINNESS EN L'EXPOSICIÓ DE PLAYMOBILS A BARBASTRO

Ahir vaig tenir la sort de visitar l'exposició de Playmobils a Barbastro (Huesca), ha qual ha batut el Record Guinness amb més de 68.800 figuretes "humanes", a les que cal sumar la resta de figuretes i accesoris.
Amb els coneguts "Clics" es pot estudiar la història de la Humanitat, passant per Grècia, Roma, guerres, batalles, la conquesta de l'espai, la vida al circ, al zoo, a la granja, a l'aeroport,... i inclús un partit de futbol en un gran camp. Tot açò i molt més es pot visitar a Barbastro fins el dia 20 d'octubre.
I com aquest blog és de llengua, com podem traure-li als Playmòbils una utilitat? Doncs molt fàcil, agafem una de les èpoques respresentades, per exemple Roma i els nostres alumnes hauran d'investigar i escriure sobre com era la vida en l'antiga Roma, a què es dedicaven els seus habitants, en què s'entretenien... O altra opció escriure sobre la vida al circ, a la granja...


4 comentarios:

  1. Hola , Vanesa que guai! La meua neboda tambe va estar dissabte i conta meravelles.
    besets.
    Cris

    ResponderEliminar
  2. Excelente el espacio, excelentes las pautas de reflexión que aquí se dan. Exquisita resulta la visita a tu blog...enhorabuena por la labor. Te seguimos gustosos.

    Comunidad Valores de Futuro.

    www.valoresdefuturo.com
    www.facebook.com/pages/Valores-de-futuro/114647975227874

    ResponderEliminar
  3. Excelente el espacio, excelentes las pautas de reflexión que aquí se dan- Exquisita resulta la vista...enhorabuena por la labor. Te seguimos gustosos.

    Comunidad Valores de Futuro.

    www.valoresdefuturo.com
    www.facebook.com/pages/Valores-de-futuro/114647975227874

    ResponderEliminar
  4. Cris, la veritat és que l'exposició val la pena visitar-la, és genial.

    Comunidad de Valores, gracias por vuestro comentario. Me alegro que mi blog os haya gustado, pero la labor principal la realizan mis alumnos.

    ResponderEliminar

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...