martes, 28 de septiembre de 2010

EL BAGUL VIATGER

Aquest curs, a l'aula de 4t hem començat un nou projecte per tal d'animar a llegir, ja que com tots sabeu, llegir és molt important, tant per aprendre continguts de llengua, com per conèixer històries d'altres indrets de la terra, o simplement, per gaudir de les històries que allí s'amaguen.
Així comença la carta de presentació que hi ha dins del bagul viatger, que les famílies dels alumnes de 4t, rebran a les seves cases.
A l'aula, com tots sabeu, tenim un bagul on viu una mascota que sempre ens porta contes, endevinalles, cartes... Aquest any, aquest bagul eixirà de l'aula i anirà a les cases dels alumnes, carregat de llibres, tant per a ells, com per a germans menuts i fins i tot, portarà llibres per als pares.
L'objectiu d'aquest projecte és animar a llegir, no només a l'alumnat sinó també als altres membres de la família, per tal que tots gaudisquen dels misteris i aventures que amaguen els llibres.
Cada família tindrà el bagul a casa una setmana i mitja, però si els falta temps per acabar de llegir un llibre, aquest el podrà tindre uns dies més (el bagul si que tornarà a l'aula, ja que se l'haurà d'endur un altre xiquet o xiqueta). A més a més, podran fer comentaris sobre els llibres i inclús introduir altres llibres per tal que els llisquen els seus companys.
La primera en portar-se a casa  el bagul viatger, ha segut Silvia. Esperem que gaudisca molt tota la família!

5 comentarios:

  1. hola vanesa, el teu blog m'encanta. soc mare i tinc un xiquet de 6 anys (va a 1º) m'agradaria que em recomanares algun blog per a xiquets de 6 anys. moltes gracies.

    ResponderEliminar
  2. HOla, m'alegre que t'agrade el meu blog. Respecte a blogs per al teu fill, si em concrete una miqueta més el que busques. Si vols jocs de llengua, per exemple, trobaràs enllaços epr aquesta edat a la part esquerra del meu blog. Ja em dius alguna cosa.
    Vanesa

    ResponderEliminar
  3. moltes gracies, simplement buscava jocs i formes d'aprende divertint-se.

    ResponderEliminar
  4. Muchas gracias por tu felicitación por lo de Educared, ¡eres un sol!

    Muy buena idea la del baúl, espero que nos cuentes los resultados.

    Besos.

    ResponderEliminar
  5. Hola Conchita. Por ahora puedo decirte que la primera familia que ha tenido el baúlen casa, ha leído un montón de libros durante una semana y han recomendado a alumnos y padres, dos de ellos. Genial
    Un saludo,
    Vanesa

    ResponderEliminar

ELS JOCS OLÍMPICS EN CAPSES D'APRENENTATGE

Fa dues setmanes  vam començar un nou projecte dedicat als Jocs Olímpics, però no el treballem amb la metodologia d'ABP, sinò amb 7 caps...