viernes, 10 de septiembre de 2010

AIXÍ SOM ELS ALUMNES DE 4T

Avui hem fet una activitat que ens ha agradat molt. Primer ens hem autodescrit, i després hem fet com molts dels pintors famosos, ens hem fet un autoretrat mirant-mos a un espill gran que ha dut Vanesa a l'aula.



 En la següent presentació podeu veure el resultat. Podeu veure-ho a pantalla completa anant a menú i clicant sobre View Fullscreen


View more presentations from VANESA.


4 comentarios:

  1. Hola Vanesa. Soc Sofia.No sé si te'n recordaràs de mi, però vaig estar treballant d'Audició i Llenguatge a Vilafranca farà uns 5 anys.
    Volia dir-te que m'agrada molt el teu blog. Les teues propostes per treballar el valencià a l'aula em semblen molt motivadores i de fet, ara que estic en primària, algunes les duc a terme en la meua classe.
    Enhorabona pel blog i saluda a la resta de professors de la meua part.

    ResponderEliminar
  2. Hola Sofia, clar que me'n recorde de tu. M'alegre que t'agraden les propostes que presento al blog per treballar la llengua a l'aula. Si t'abelleix, MªJesús i jo anem a fer un curs a Albocàsser sobre el Taller de llengua, tot pràctic!
    Una abraçada,
    Vanesa

    ResponderEliminar
  3. Doncs la veritat és que si que m'interessaria. A més, així podrem parlar dels blogs, perquè jo he començat aquest curs un per a la classe (encara estic un poc perduda) i de segur que em podries aportar moltes coses.
    Gràcies per tot!

    ResponderEliminar
  4. A veure si em passes l'adreçad el blog, que segur està molt bé. Per cert, si et vols apuntar al curs, ja pot fer-ho, al Cefire de Vinaròs.
    Estem en contacte,
    Vanesa

    ResponderEliminar

ELS JOCS OLÍMPICS EN CAPSES D'APRENENTATGE

Fa dues setmanes  vam començar un nou projecte dedicat als Jocs Olímpics, però no el treballem amb la metodologia d'ABP, sinò amb 7 caps...