viernes, 10 de septiembre de 2010

AIXÍ SOM ELS ALUMNES DE 4T

Avui hem fet una activitat que ens ha agradat molt. Primer ens hem autodescrit, i després hem fet com molts dels pintors famosos, ens hem fet un autoretrat mirant-mos a un espill gran que ha dut Vanesa a l'aula.



 En la següent presentació podeu veure el resultat. Podeu veure-ho a pantalla completa anant a menú i clicant sobre View Fullscreen


View more presentations from VANESA.


4 comentarios:

  1. Hola Vanesa. Soc Sofia.No sé si te'n recordaràs de mi, però vaig estar treballant d'Audició i Llenguatge a Vilafranca farà uns 5 anys.
    Volia dir-te que m'agrada molt el teu blog. Les teues propostes per treballar el valencià a l'aula em semblen molt motivadores i de fet, ara que estic en primària, algunes les duc a terme en la meua classe.
    Enhorabona pel blog i saluda a la resta de professors de la meua part.

    ResponderEliminar
  2. Hola Sofia, clar que me'n recorde de tu. M'alegre que t'agraden les propostes que presento al blog per treballar la llengua a l'aula. Si t'abelleix, MªJesús i jo anem a fer un curs a Albocàsser sobre el Taller de llengua, tot pràctic!
    Una abraçada,
    Vanesa

    ResponderEliminar
  3. Doncs la veritat és que si que m'interessaria. A més, així podrem parlar dels blogs, perquè jo he començat aquest curs un per a la classe (encara estic un poc perduda) i de segur que em podries aportar moltes coses.
    Gràcies per tot!

    ResponderEliminar
  4. A veure si em passes l'adreçad el blog, que segur està molt bé. Per cert, si et vols apuntar al curs, ja pot fer-ho, al Cefire de Vinaròs.
    Estem en contacte,
    Vanesa

    ResponderEliminar

DIA DEL DEPORTE AL M

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...