El blog en altres llengües/ el blog en otras lenguas:

domingo, 9 de mayo de 2010

LES PLANTES MEDICINALS A VILAFRANCA

Durant el primer trimestre i part del segon, els i les alumnes de 3r hem realitzat un treball de recerca sobre les plantes medicinals al nostre poble. Cada dia dúiem a l'aula plantes verdes i explicàvem als companys com es deien i per què s'utiitzaven. També vam eixir pels voltants de l'escola per tal d'agafar plantes que ens havien dit que eren medicinals.
El pas següent va ser secar les plantes i per fer-ho, les vam ficar entre fulles de periòdic que canviàvem cada dia per tal que tragueren l'aigua i se secaren.
Després vam buscar informació de cada planta, preguntant als pares, a els àvies... i vam buscar informació a llibres i Internet. Incús un dia van vindre a l'escola l'àvia d'Alberto, la d'Òscar i la de Maria per explicar-nos per què feien servir elles les diferents plantes que teníem a l'aula.
Finalment, cada alumne va elaborar un o dos murals sobre les plantes, escrivint el nom científic, la família, la descripció, els usos medicinals, i algunes curiositats.
Aci podeu veure el resultat final del nostre treball:

5 comentarios:

 1. BIEN, bien, bien, ¿soy la primera en darte la enhorabuena por tu premio?
  http://edublogs10.ciberespiral.org/?p=5430

  ResponderEliminar
 2. Muchísimas gracias Lamunix. Estamos en contacto.
  Vanesa

  ResponderEliminar
 3. ENHORABUENA!!!! un premio muy merecido guapa.
  Pasate cuando puedas por el blog encantado y unete a la lucha NING-unéalos. Un besazo

  ResponderEliminar
 4. POr cierto, con esto del premio no te dije nada de este maravilloso trabajo sobre plantas medicinales, está fenomenal. Sois unos investigadores estupendos chicos, BESOS

  ResponderEliminar
 5. Grsacias Gemi, la verdad es que nos hecho mucha ilusión, pero lo que realmente me ha gustado de estos premios es haber conocido nuevos blogs y el gran trabajo que hay detrás.

  Gracias Ana, la verdad es que fue un trabajo que llevó su tiempo, pero el resultado ha merecido la pena.
  Besos.
  Vaensa

  ResponderEliminar