sábado, 15 de mayo de 2010

ENS VISITA JOAN PLA


Ahir per la vesprada els alumnes del 2n cicle vam gaudir amb la visita de Joan Pla, autor de L'autobús Jordiet, pirates i bandolers, llibre que ens regalà el drac el dia de Sant Jordi. Per tal de preparar la visita, uns dies abans, després de llegir i treballar el llibre, vam fer murals grans amb diversos dibuixos de llocs o monuments que apareixen ell, com La Torre del Oro i la Giralda de Sevilla, o les tres caravel·les de Colom. Li vam fer moltes preguntes, com quan va començar a escriure, com s'inspira, quants llibres ha escrit, el per què els noms dels personatges... Després ens va signar a cadascun de nosaltres els nostres llibres.

3 comentarios:

  1. He llegit el vostre missatge i he visitat el vostre bloc. N'he extret les fotos per tindre'n un record. Espere que tot us vaja bé i que continueu treballant per la lectura.
    Joan Pla

    ResponderEliminar
  2. Gràcies pel vostre comentari. He visitat el vostre bloc i m'he copiat les fotos i el comentari per tindre'n un record. Espere que continueu treballant per la lectura i fins que vulgueu.

    ResponderEliminar
  3. Nosaltres volem donar-li les gràcies per vindre al nostre poble. És molt motivador per als alumnes poder conéixer els escriptors dels llibres que es lligen i fer-los tot tipus de preguntes sobre els llibres.

    ResponderEliminar

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...