sábado, 15 de mayo de 2010

ENS VISITA JOAN PLA


Ahir per la vesprada els alumnes del 2n cicle vam gaudir amb la visita de Joan Pla, autor de L'autobús Jordiet, pirates i bandolers, llibre que ens regalà el drac el dia de Sant Jordi. Per tal de preparar la visita, uns dies abans, després de llegir i treballar el llibre, vam fer murals grans amb diversos dibuixos de llocs o monuments que apareixen ell, com La Torre del Oro i la Giralda de Sevilla, o les tres caravel·les de Colom. Li vam fer moltes preguntes, com quan va començar a escriure, com s'inspira, quants llibres ha escrit, el per què els noms dels personatges... Després ens va signar a cadascun de nosaltres els nostres llibres.

3 comentarios:

  1. He llegit el vostre missatge i he visitat el vostre bloc. N'he extret les fotos per tindre'n un record. Espere que tot us vaja bé i que continueu treballant per la lectura.
    Joan Pla

    ResponderEliminar
  2. Gràcies pel vostre comentari. He visitat el vostre bloc i m'he copiat les fotos i el comentari per tindre'n un record. Espere que continueu treballant per la lectura i fins que vulgueu.

    ResponderEliminar
  3. Nosaltres volem donar-li les gràcies per vindre al nostre poble. És molt motivador per als alumnes poder conéixer els escriptors dels llibres que es lligen i fer-los tot tipus de preguntes sobre els llibres.

    ResponderEliminar

ELS JOCS OLÍMPICS EN CAPSES D'APRENENTATGE

Fa dues setmanes  vam començar un nou projecte dedicat als Jocs Olímpics, però no el treballem amb la metodologia d'ABP, sinò amb 7 caps...